bakis?!

hejsan i går var jag först i skolan sen kom jag hem och gjorde inget...sen fixade jag min syster och hennes kompis för dom skulle på disco dom var super sööta!!!! sen åt jag super god mat hemma....sen kom sussis grejor hit och vi fick bära inte massor med stuffs! sen va jag och hämta alexandra och hennes kompis på discot sen så var det inflyttnings fest crazy night!

HELLOMYNAMEISHANGELICAANDTODAYIAMSICK!!!

RUBRIK!: HEJ MITT NAMN ÄR ANGELICA OCH IDAG ÄR JAG SJUK!

Sexteen!

jani! om två timmar och en halv timme är jag sexton bast! hahahah och ffar hem  i m orgon skellhell here I come!

i wanna fuck you hard and then suck you softly!

hejsan! idag har jag varit med lisa till skolan det var super kul var fan kung på allt! hihihi! just nu ligger mina convers i klorin för att jag spillde kaffe på dom.... sad face men men det blir säkert bra! jag pluggar oxå fast det är lov men har ju ett prov snart så måste plugga. Ikväll blire bara chill och dill hihih jag ska sova tidigt så att jag orkar upp i morgon!:) o juste! har fyndat idag för 175 kr!!!!! ett par läderbyxor ett par klack skor och ett snyggt linne allt från HM! ni får bild när jag kommer hem! men nu ska jag fortsätta vara duktig flicka och plugga!
rubriken har inget med bilden att göra!

life is a rose and it will always grow

hejsan svejjsan...har inte orkat/ hunnit blogga för att jag är hos min pappa i uppsala....jag har övningskört och varit med kompisar och haft super trevligt. Just nu är jag skit trött. Jag fick i mig lite eller inte lite mycket mandel och andra nötter så fick en alergisk reaktion....hihih så jag är ganska låg just nu. Sitter i sängen och är helt jävla borta ni får gärna vara social med mig 0760556084 tack hejdå;)

i gonna give my selfe an uppgrade

hejsan! dagen har varit bra men sluta dåligt...jag vart skit sur o sparkade in min fot i elementet och lyckades så klantig som jag är bryta 4 tår...ajajaj... inget att göra åt men men...jag har sett bb och greys och är inte trött förtillfället.....juste om tre veckor ska jag ta bort min tandställning wiihooo;) och i morgon är den sissta heldagen i skellhell för på torsdag klockan 16:10 är jag uppe i luften på väg till pappii! :D och i morgon ska jag till tingsrätten kulkul ja faktiskt...och dessutom fyller jag ju år den 14 april 16 bast ojojojdå...och jag komemr hem från min pappa på min födelsedag så det blir ut och äta på tatung på lördagen kul men nu ska jag sluta skriva på dålig svenska och i ett dåligt sammanhang och det orkar jag inte så jag säger gonatt i stället mycket klyftigare det hade!

RSS 2.0